Tijdens de samenkomsten is er crèche voor kinderen in de leeftijden 0 t/m 1 jaar en 2 t/m 3 jaar.

Naast de crèche is er ook wekelijks sabbatschool voor kinderen uit groep 1 t/m 3 en groep 4 t/m 6. Hierbij krijgen de kinderen Bijbels onderwijs en is er ruimte voor creatieve verwerking.

“De jeugd van vandaag is de gemeente van morgen.”

Vanuit dit oogpunt vindt de MGN goed onderwijs en persoonlijke aandacht voor de jeugd belangrijk en stimuleert de MGN betrokkenheid van de jeugd bij de samenkomsten. In de gemeente zijn twee tienergroepen en een 16plus-groep. Maandelijks wordt er tijdens de reguliere dienst voor deze drie groepen tienerdiensten georganiseerd in een aparte zaal. Tijdens deze tiener/16plus-diensten wordt hen door het Jeugdwerkteam een stevige basis meegegeven voor de toekomst. Een open sfeer, bijbelstudie, interactie en gebed staan hierbij centraal.

Naast onderwijs biedt de MGN ook ruimte voor ontspanning. Regelmatig worden er voor de tienergroepen clubavonden georganiseerd door het Jeugdwerkteam. Hierbij wisselen sport, spel, ontspanning en gesprekken rond Bijbelse thema’s elkaar af.

Agenda

Bekijk de invulling van de komende samenkomsten (en de activiteiten rondom de feesten).

Feesten

icoon shofarHier komt u meer te weten over wat de Bijbelse feesten te zeggen hebben en hoe we invulling daaraan geven als gemeente.

Preken terugluisteren

icoon prekenLuister de preken en parasja's terug die de afgelopen tijd zijn gehouden in de gemeente.